Beads and Fun

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med diamond painting på Södermalm är någonting som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag kommer därför skriva ett inlägg om detta. Jag tänkte faktiskt ta och tipsa er om ett företag som arbetar inom detta och som har kunnat ge mig den hjälp som jag behöver. Beads and Fun heter företaget och är ett företag som jag själv fått som tips utav många av mina vänner, som delar detta intresse med mig. Jag har länge letat efter ett företag som detta, och jag blev därför så otroligt glad när jag hittade Beads and Fun. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till har visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts väldigt tråkigt. De anställda hos Beads and Fun arbetar mycket med kundservice, vilket jag verkligen uppskattade. Kundservice är någonting som alla företag borde arbeta mycket med enligt mig, då detta är vad som får en som kund att känna sig trygg och säker i det företag man valt.

Personalen hos Beads and Fun visade direkt att de ville skapa en bra relation till mig som kund för att kunna ge mig den bästa tänkbara hjälpen. De visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det absolut viktigaste. De har ett stort utbud och hjälper mig alltid med att hitta det som jag söker. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Lund, Norrköping, Södermalm eller Östermalm med omnejd att vända er till just Beads and Fun.